POOLHUSENE            

forside

kontakt

 

weekend

lør-lør sparferie her og nu depositum      

 

  8+4 Personer
BeskrivelseBillederTegning


Udstyr


HUSK !!!

 

Skønt luxusferiehus i træ med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1996 og renoveret i 2013 og ligger på en natur-/havegrund i det attraktive feriehusområde Marielyst. Indvendig er vægge og lofter overalt af træ. Huset indeholder en skøn poolafdeling med dejlig swimmingpool (6 x 3,5 x 1,35 m) med tilhørende vand-rutschebane samt stor, 6-pers. spa (standvand) og opvarmet klinke-gulv.

Fra poolrummet er der direkte adgang til badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Desuden sauna til rådighed.

I modsat ende af huset er der yderligere et badeværelse ligeledes med gulvvarme, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret og indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med fryseboks.

I husets opholdsstue findes lædermøbler, pejs, stereoanlæg med CD-afspiller samt farve-TV med parabolantenne, DvD og video.
Huset indeholder desuden 4 gode soverum og gæstehus med dobbeltseng der alle har senge med springmadrasser, samt stor hems til 2-3 pers. med farve-TV og dvd.

Udendørs findes et stort terrasseanlæg med udekøkken (kun sommer). Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Et dejligt feriested på alle tider af året.

Nyhed: Internet adgang fra feriehuset