POOLHUSENE            

forside

kontakt

 

weekend

lør-lør sparferie her og nu depositum      

 

  8 Personer


BeskrivelseBillederTegning


Udstyr


HUSK !!!

 

På en veltilplantet naturgrund ligger dette skønne luxusferiehus med swimmingpool og stor spa. Huset er af træ, bygget i 1993 og løbende renoveret senest i 2013. Udendørs findes et stort terrasseareal samt sandkasse og gynge til børnene. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ.
Husets poolafdeling, der har opvarmet klinke-gulv, byder på en dejlig swimmingpool (4,8 x 4,0 x 1,35 m) med vand-rutschebane, en spa (standvand) til 6 personer samt bar. I forbindelse med poolafdelingen findes badeværelse med gulvvarme, bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Yderligere et badeværelse, der ligeledes har gulvvarme
og bruseniche. Dejligt, rummeligt køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks. Opholdsstuen er pænt møbleret med lædermøbler og indeholder desuden pejs, stereoanlæg med CD-afspiller samt farve-TV med parabolantenne, video og dvd. Alle senge i de 4 soverum har springmadrasser. I det største soverum er der tv m. dvd.

Af yderligere udstyr kan nævnes:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng samt høj barnestol. Et velindrettet og luksuriøst udstyret feriehus, der er velegnet for såvel en som to familier.

Gratis internet.